Lang parkeren

Alleen de Top 10 van meest betrouwbare, veilige en uiteraard betaalbare lang parkeerplaatsen in en rondom Schiphol Airport. Veilig parkeren op Schiphol en het gerust achterlaten van uw auto op reis of vakantie begint hier.

Parkeren Schiphol

Lang parkeren op een veilige bewaakte plek kan prima bij Best Parking Schiphol. Ze zitten centraal gelegen aan de snelweg A4 direct bij afslag 1. De luchthaven zit aan afslag 2.Parkeren Schiphol

Uw auto parkeren kan al op 3 minuutjes van de luchthaven. Er kan tot wel 20 minuten van te voren gereserveerd worden en geannuleerd worden. Gemakkelijk en snel. Tevens is de bereikbaarheid in de vroege uurtjes uitstekend.Parkeren Schiphol

Parkeren op Sky-Park.nl gaat heel snel. Hun parkeerplekken zitten slechts op 5 minuten van Schiphol. Tijdens uw afwezigheid kan de auto gewassen en eventueel nagekeken worden.

Sky-park.nlParkeren Schiphol

Met 247Parking begint u goed aan uw reis. Betaalbaar en gemakkelijk lang parkeren op maar 10 minuten van Schiphol Airport. Tevens een divers assortiment van op maat gemaakte service aanbiedingen.

247parking schipholParkeren Schiphol

SchipholParkFLy is 24 uur per dag en 7 dagen in de week goed te bereiken. U kunt ervoor kiezen om uw auto onderdak of buiten op de bewaakte en beveiligde parkeerplaats tijdelijk te stallen.

Parkfly.nlParkeren Schiphol

Betaalbaar langdurig parkeren in de buurt van Schiphol gaat middels Budget Parking lekker snel. Wanneer u aankomt zorgt een shuttlebusje ervoor dat je in 3 minuten op het vliegveld staat.Parkeren Schiphol

De naam van deze aanbieder Cheap-Parking.nl zegt het al. De auto wordt goedkoop neergezet op een veilige parkeerplaats onder de rook van Schiphol. Ook hebben ze een valet service.Parkeren Schiphol

Online reserveren kan vanaf een paar euro per dag bij Sun Parking. Vanaf de lang parkeerplekken ben je binnen enkele minuten op het vliegveld. Een nette shuttlebus zorgt voor het transport.Parkeren Schiphol

P5ParkerenSchiphol.nl is een grote parkeergelegenheid in de buurt van Schiphol. Wanneer je hier op tijd reserveerd dan ontvang je een aantrekkelijke korting en dat is altijd prettig bij aanvangen van een reis of vakantie.Parkeren Schiphol

Lang parkeren op Schiphol kan gemakkelijk en snel. Schiphol Smart Parking is een initiatief van Schiphol zelf. Goedkoop lang parkeren op parking P3 of P4, rechtstreeks op Schiphol.

Naast de allerbeste lang parkeerplekken op Schiphol hebben we ook alle andere interessante acties op een rijtje gezet:
U kunt ook de zoek functie voor de aanbiedingen gebruiken:

Hieronder vindt u de laatste actualiteiten op het gebied van vakantie en hotels.

Het laatste hotel nieuws:

Goedkoop vliegen en bellen in de EU

Gepost op mei 24th, 2017 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

De vakantie regelen gaat vaak gepaard met veel ergernis. De juiste accommodatie vinden en het boeken van goedkope vliegtickets om snel op je bestemming aan te komen is erg tijdrovend. Op de bestemming aangekomen is het altijd de vraag hoe hoog de kosten in dat land zijn als je gaat bellen en internetten met je eigen smartphone. Dat probleem is voor een gedeelte weggenomen door nieuwe Europese wetgeving. Er kan vanaf deze zomer namelijk in de hele EU gebruik worden gemaakt van je eigen bel en databundel om ongestoord te bellen en te internetten.

Gelukkig en reislustig 2017

Gepost op januari 5th, 2017 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Heeft u ook zo’n zin in 2017. Nieuwe avonturen, lekker luieren of een stedentrip. We wensen u veel plezier!

GelukkigNieuwjaar2017

Steeds minder passagiers vliegveld Eelde

Gepost op augustus 11th, 2016 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Passagiers die gebruik maken van vliegveld Eelde in Groningen blijven steeds vaker weg. Ten opzichte van het eerste half jaar van vorig jaar, zijn de aantallen met 17 procent geslonken. Deze daling is fors te noemen en schreeuwt om maatregelen.

Eelde

Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

De harde cijfers van het CBS liegen er niet om. Zo boekten er vorig jaar in dezelfde periode 82.000 mensen een stoeltje in een vliegtuig vanaf Eelde. Dat aantal is anno 2016 nog maar 68.000. Uiteraard resulteert dit ook in minder vluchten. Deze daalden van 1071 vluchten in 2015 naar 1041 vluchten in 2016.

Onrust in Europa

De directie van Airport Eelde wijt de inzakkende passagiers aantallen aan de vluchtelingencrisis in Europa. Zo zou er op dit moment minder belangstelling zijn om naar Turkije en Griekenland te vliegen, waar de vluchtelingen problematiek enorm is. Dit zijn precies de landen waar vanaf Eelde veel vluchten naar toe vertrekken. Dit maakt Eelde dan ook bij uitstek erg gevoelig voor problemen in deze specifieke landen. Deze onrust zet zich logischerwijs door in het aantal verkochte vliegtickets vanaf luchthaven Eelde.

Nieuwe lijndienst

Om Eelde minder kwetsbaar te maken door problemen in deze regio, komt het in September met een nieuw lijnvlucht. Er komt een vaste verbinding tussen vliegveld Eelde en het internationale vliegveld Kopenhagen. De Estlandse luchtvaartmaatschappij Nordica gaat deze vluchten verzorgen en twee keer per dag op en neer vliegen. Er is ruimte voor maximaal 50 passagiers. Dit moet voor minimaal 25.000 extra passagiers zorgen vanaf September. Vliegtickets voor deze vlucht zijn sinds kort pas te boeken, het is daarom nog niet precies aan te geven of de passagiers aantallen daadwerkelijk zo’n vlucht gaan nemen.

Dalende trend stoppen

De directie van vliegveld Eelde verwacht niet dat de dalende koers in de tweede helft van 2016 zomaar stopt. Ook in deze periode staan namelijk normaal gesproken veel vakantievluchten gepland waar voor een groot gedeelte minder belangstelling voor is. Dit maakt wel tijd vrij om met reisbureaus naar andere vakantie lokaties te zoeken voor volgend seizoen. De vluchten naar Londen en Gdansk doen het overigens wel een stuk beter dan afgelopen jaar.

Lange zoektocht

Vliegveld Eelde heeft lang gezocht naar een lijndienst met een internationaal vliegveld. Eelde is op dit moment de enige luchthaven die op een zogenaamde hub luchthaven vliegt, met de mogelijkheid om over te stappen naar een variëteit aan internationale bestemmingen. Eelde heeft op dit moment, naast Londen en Gdansk, slechts verbindingen met Zuid-Europese en Turkse luchthavens. Met deze samenwerking komen er indirect heel wat bestemmingen bij.

Bekijk hier al het Nieuws of ga terug naar boven voor de beste hotel aanbiedingen !

Wij van Goedkope Vliegtickets .nl stellen uw feedback en reacties erg op prijs.