Vliegtickets KLM

Een ontspannen vakantie begint bij KLM! Tijdens een vliegreis met de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij ben je altijd verzekerd van een uitstekende service. Door de fusie met Air France en de samenwerking met vele andere partners zijn vrijwel alle bestemmingen ter wereld eenvoudig en snel te bereiken. Vandaar dat jaarlijks meer dan 25 miljoen passagiers ervoor kiezen met KLM te reizen. Lees hier alles over de voordelen van KLM vliegtickets.

Bestemmingen

KLM vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks op 133 Europese en intercontinentale bestemmingen. Daarbij is door de fusie met Air France in 2004 en de samenwerking in de SkyTeam-alliantie, met o.a. Delta Air Lines en Korean Air, het wereldwijde netwerk sterk uitgebreid. Samen met de‘Sky partners’ worden vliegreizen naar wel 958 bestemmingen in 173 landen aangeboden. Vluchten worden zo goed mogelijk op elkaar afgestemd, zodat passagiers eenvoudig kunnen overstappen en weinig wachttijd hebben.

Voorafgaand aan de vlucht

KLM doet er alles aan om het haar passagiers zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo kun je voorafgaand aan de vlucht online inchecken, om de wachttijd op de luchthaven te beperken. Vanaf 30 tot 1 uur voor vertrek kun je op de website inchecken. De instapkaart kun je vervolgens thuis of bij een incheck automaat op het vliegveld uitprinten. Eenmaal door de douane kun je ontspannen op je vlucht wachten in de KLM Lounge.

Service aan boord

Bij KLM kun je altijd rekenen op een uitstekende service aan boord. Enkele unieke voordelen voor KLM-reizigers:

–      Comfortabele zitplaatsen

Naast een comfortabele vliegtuigstoel, kun je gebruik maken een kussen en een fleece deken. Ook kun je op intercontinentale vluchten voor een meerprijs een stoel met extra beenruimte reserveren in de Economy Comfort-zone.

–      Entertainment

Als passagier heb je kranten, tijdschriften, radio en verschillende filmkanalen tot je beschikking. Zo hoef je je geen seconde te vervelen!

–      Biologische maaltijden

Tijdens de vlucht kun je genieten van een heerlijke biologische maaltijd. Ook worden regelmatig drankjes en snacks geserveerd. Wanneer je speciale dieetwensen hebt kun je dit voorafgaand aan de reis aangeven. KLM zorgt dan voor een aangepaste maaltijd.

–      Extra service voor baby’s en kleine kinderen

Kinderen kunnen altijd rekenen op extra aandacht van de KLM crew. Op intercontinentale vluchten zijn gratis speelpakketjes en diverse babyspullen en -maaltijden aanwezig.

Comments are closed.