Vanaf Eindhoven naar Transsylvanië vliegen

Transsylvanië, wie kent deze beruchte plek niet uit de verhalen over graaf Dracula. Het tweede kwartaal van aankomend jaar is het mogelijk om vanaf vliegveld Eindhoven een rechtstreekse vliegticket te boeken naar Transsylvanië.

Luchtvaartmaatschappij Wizz Air neem de vluchten voor haar rekening en zal 10x per maand naar de hoofdstad van Transsylvanië vliegen. De hoofdstad is Cluj-Napoca en ligt in het oude gedeelte van Roemenië. Vanaf 19 mei volgend jaar kunt u uw vliegtickets kopen richting deze opkomende stad. Er zal wekelijks op de maandagen en vrijdagen koers naar Transsylvanië worden gezet.

De hoofdstad Cluj-Napoca is met zijn populatie van 350.000 een enorme stad voor Roemeense begrippen. Dit betekent ook dat dit een van de meest invloedrijke steden in Roemenië is en een bloeiende economie heeft.

De luchtvaartmaatschappij Wizz Air  met zijn opvallende paars/witte vliegtuigen begint ook langzaam een belangrijkere speler in de vliegwereld te worden. Het huidige vliegschema omhelst 14 locaties in met name het Oosten van Europa. U moet hierbij denken aan steden zoals: Riga in Letland, Sofia in Bulgarije, Debrecen in Hongarije en Warschau in Polen.

Comments are closed.