Transavia vliegt vanaf Duitsland

In het laatste kwartaal van dit jaar gaat Transavia ook landen en opstijgen vanaf Duitsland. Vanaf vliegveld Weeze zullen ze naar het Spaanse Malaga en Alicante vliegen. Er wordt op dit vliegveld een Transavia vliegtuig neergezet.

Transavia is een onderdeel van KLM en opereert op dit moment alleen in Nederland vanaf de luchthavens Schiphol, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. De directie van Transavia ziet enorme mogelijkheden om vluchten te verzorgen vanaf de kleinere luchthavens. De locatie Weeze is strategisch interessant, omdat zo de Duitse vliegmarkt onderzocht kan worden.

Goedkope vliegtickets van Transavia zijn vanaf 11 oktober door iedereen te boeken voor vliegveld Weeze (Niederrhein). Er zal vanaf Weeze vier keer per week naar Malaga worden gevlogen en drie keer per week naar Alicante.

Transavia gaat niet alleen vaker naar de hiervoor genoemde bestemmingen vliegen, maar zal ook landelijk het aantal vluchten naar Marokko en de Canarische eilanden ophogen. Tevens worden er in de aankomende koude december maand wekelijks drie extra vliegreizen naar Dubai ingepland.

Comments are closed.