Stoelen zitten los in vliegtuigen American Airlines

De Amerikaanse vliegtuigmaatschappij American Airlines kampt met grote problemen. Uit technisch onderzoek is gebleken dat enkele stoelen los zitten. American Airlines vliegt met Boeing 757 vliegtuigen en een heel team van experts is de problemen in kaart aan het brengen.

Er zullen de komende week bijna 50 vliegtuigen worden gecontroleerd op dit euvel. Wanneer u een vliegticket heeft geboekt bij deze vliegmaatschappij moet u rekening houden met vertragingen en misschien wel annuleringen van uw vlucht. Veiligheid gaat echter boven alles.

American Airlines heeft een ander vrijdag bevestigd via de persvoorlichter. Het manco lijkt te zitten in de klemmen welke ervoor zorgen dat de vliegtuigstoelen vast moeten zitten aan de vloer in het vliegtuig. De herstel werkzaamheden nemen enkele dagen in beslag.

Minimaal drie vluchten hebben last gehad van losse stoelen. Er is zelfs een vliegtuig uit nood geland op het vliegveld van New York. Het blijkt dat vliegtuigpersoneel reeds eerder aan de bel heeft getrokken vanwege achterstallig onderhoud. Goedkoop vliegen is natuurlijk goed voor de portemonnee, maar mag niet ten koste gaan van de veiligheid.

Comments are closed.