Start vliegreis met Hobbits

Je kent ze wel die slaapverwekkende, maar erg belangrijke, veiligheids-instructies wanneer je plaatsneemt in het vliegtuig om naar je bestemming te vliegen. Een vliegtuigmaatschappij in Nieuw-Zeeland probeert graag de aandacht van de reizigers vast te houden en staat dan ook bekend om hun aansprekende veiligheids instructies bij aanvang van de vlucht.

De vliegtuigmaatschappij Air New Zealand heeft enkelen uren geleden hun nieuwste filmpje wereldkundig gemaakt. De bekende filmmaker Peter Jackson heeft hier duidelijk zijn stempel op gehad en speelt zelfs nog een rol in de nieuwe video. In deze video hebben Hobbits, bekend uit de Lord of the Rings, de hoofdrol en moeten je attent maken op een veilige vlucht.

The Hobbits zijn zelfs zo populair dat er een complete film trilogie om deze wezentjes wordt gemaakt. Deel 1 van de trilogie gaat eind november in de stad Wellington in Nieuw-Zeeland in de bioscoop draaien. De Nieuw-Zeelandse vliegmaatschappij heet dan tot die tijd ook ter promotie van de film “Airline of Middle Earth.” Voor de liefhebbers een duidelijke verwijzing naar de Lord of the Rings verhalen.

Deze maatschappij heeft een rijke historie van pakkende veiligheids instructie videos. Ze zijn er laag drempelig en doorspekt met een flinke laag humor. Zo heeft een bekende Amerikaanse rapper en sport instructeur al eens hun bijdrage geleverd aan de start van een leuke en veilige vliegvakantie. Wanneer je benieuwd bent naar de video is het gelukkig niet nodig om een goedkope vliegticket naar Nieuw Zeeland te boeken, omdat de video inmiddels ook op YouTube is terug te vinden.

Comments are closed.