Massale last minute boekingen

Deze week zijn er extreem veel last minute vliegreizen geboekt naar buitenlandse bestemmingen. Grote online vliegticket aanbieders signaleren dat ze de helft meer vliegreizen hebben verkocht dan afgelopen jaar.

Het lijkt erop dat deze extra interesse in goedkope vliegtickets vooral te maken heeft met de slechte start van het zomer weer. Hierdoor denken de meeste vakantiegangers dat het verloop van de zomer niet veel beter gaat worden. Een reisje naar de zon is dan snel geboekt.

Ook lijkt de trend door te zetten dat door alle prijsvechters, vliegreizen steeds betaalbaarder worden. Dus ook mensen met een smalle beurs stappen steeds vaker in het vliegtuig. In 2011 kwam de toestroom op last minute vakanties pas later op gang, omdat het zonnetje zich in Nederland nog een tijdje liet zien.

Afgelopen vrijdag is de grote vakantie in het zuiden van het land begonnen. De rest volgt de weken hierna. Wanneer je nog vliegtickets wilt aanschaffen naar vrijwel alle bestemmingen in de wereld is er op dit moment nog volop keuze voor een betaalbaar bedrag.

Comments are closed.