Gratis vliegen door pilootje te spelen

Op het vliegveld van Turijn in Italië is een meneer opgepakt welke voor piloot speelde, maar het niet echt is. Op deze wijze probeerde de bedrieger wel heel goedkoop te vliegen om zodoende niet voor een vliegticket te hoeven betalen.

Deze meneer was goed voorbereid en had de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om zijn gratis vlucht in werking te kunnen zetten. Hij was namelijk in het bezit van verscheidene piloten uniformen en valse pasjes van een vliegmaatschappij en meerdere identiteits-bewijzen.

Het schijnt dat deze man van Italiaanse origine zijn ideeën had opgedaan uit een bekende Hollywood film. Deze film draait om een beroeps bedrieger welke zich voor langere tijd als piloot voordeed en zo de hele wereld is overgevlogen. Zie hieronder een fragment uit deze film:

Het blijkt dat de opgepakte Italiaan sowieso 1x succesvol goedkoop heeft gevlogen. Enkele maanden geleden heeft hij het voor elkaar gekregen om een vlucht als copiloot mee te pakken. De man hangt een stevige straf boven het hoofd vanwege het veroorzaken van een levensgevaarlijke situatie in het luchtruim.

Comments are closed.